lördag 13 juli 2013

Austrian Silver Philharmonic - Denna österrikiska Silver Coin Är Simply Exquisite!


 Den österrikiska Silver Philharmonic är ett otroligt populärt, mycket eftertraktade österrikiska silver tackor mynt som är präglade varje år av Wiens berömda österrikiska myntverket. Den österrikiska myntverket är en av de bästa tillverkarna av inte bara silver och guldtackor mynt men även europeiska mynt i allmänhet.

Dessa utsökta .999 fina rent silver tackor mynt är anmärkningsvärt stor, mäter 1.457 "i diameter och innehåller 1 troy oz av rent silver.

I över 800 år, har många av de mest underbara och teoretiskt felfria europeiska mynten präglades på den österrikiska myntverket, som ligger mitt i centrum av den historiska Wien, Österrike. Denna prägling tradition började i 1194 med skapandet av en kolossal samling silvermynt som användes som betalning för en lösensumma som befriade Richard Lejonhjärta, som var kung av England på den tiden, och hölls fången i Wien. Idag är det österrikiska myntverket en av de mest moderna och skickliga myntverk i hela världen.

Guldet Philharmonic myntet präglades först 1989 och blev enormt populär. När marknaden krävde en silver version, svarade den österrikiska myntverket i 2008 med produktion av Silver Philharmonic myntet.

 Coin Detaljer:

Silver Philharmonic myntet har en fantastisk distinkt design som faktiskt är nästan identisk med guldtackor version.

Framsidan eller framsidan av myntet finns en rad instrument som används av filharmoniska orkester. De presenterade instrumenten är:

· En harpa

· En Viennese horn

· En fagott

· Violiner

· Cello

· En sträng bas

Inskriven upptill av myntet är de tyska orden, "Wiener Philharmoniker," vilket är namnet på orkestern och ordet "silber" som betyder "silver" på tyska.

Baksidan av myntet är lika underbara. Den övre delen av myntet är inskrivet med de tyska orden, "Republik Österreich," landet av emissionen - Republiken Österrike. Under denna inskrift är den "Stora Pipe Organ," som ligger i Wiens Gyllene Concert Hall. The Golden Concert Hall är hem till den berömda filharmoniska orkester.

Inskrivet under orgeln är de tyska orden, "1 Unze Feinsilber," och utgivningsåret. Översatt till engelska, betyder denna term bara "1 oz rent silver." Inskrivet längst ned på myntet är "?? 1,5 euro", som är myntets lagliga betalningsmedel nominellt värde.

 Investeringfördelar:

Ett. Det är en av de få mynt silver tackor som är IRA acceptabelt.

2. Eftersom det mycket erkänd världen, är det mycket vätska inte bara i europeiska länder utan över hela världen.

Tre. Det är lagligt betalningsmedel i landet Österrike och är rankad som nummer ett silver tackor mynt i Europa.

4. Det kan användas i juridiska avtal som har ett nominellt värde på är?? 1,5 euro.

Fem. Den har en renhet of.999 fint silver.

6. Det är undantagna från IRS 1099-B mäkleri formen, vilket gör den perfekt för investerare som vill behålla sina investeringar privat.

 Slutsats:

Den vackra österrikiska Silver Philharmonic mynt gör ett underbart komplement till alla investerare ädelmetaller samling. Silver är en solid, ljud, hård tillgång som är ett perfekt sätt att diversifiera en investeringsportfölj. Silver filharmonikerna är allmänt igenkännliga, mycket likvida, och backas upp av den österrikiska regeringen. Nu är det perfekt tillfälle att förvärva denna utsökta mynt om ditt mål är att göra en utmärkt investering tillsammans med att lägga en av de mest eftertraktade och imponerande mynt till din samling!