lördag 13 juli 2013

Funderar på att investera i guld?


  Funderar på att köpa guld?

Denna artikel kan innehålla den viktigaste informationen du någonsin kommer att läsa! Såvida du inte har levt under den ökända sten du vet att priset på guld och silver har skyhöga! Priset på guld nyheterna dominerar de finansiella segment dagligen! Om du funderar på att göra ett köp av guld och silver för din investeringsportfölj, måste du vara uppmärksam på vad jag kommer att dela med er i denna artikel!

 Varför köpa guld?

För er som är noviser till guld och silver marknaden, har du förmodligen många frågor. Du kanske frågar dig själv, "Varför köpa guld?". Det är en mycket bra fråga. Beroende på vem du frågar kommer du förmodligen få ett annat svar. Jag kommer att berätta anledningen till varför du ska köpa guld ... eftersom guld är pengar!

När (märker jag inte säga "om") vår valuta misslyckas (och det måste!) Och våra sedlar är värdelösa, att äga fysiskt guld (och silver) kommer att bli den globalt accepterade valutan. Folk behöver guld för att köpa det viktigaste i vardagen!

En annan anledning att köpa guld är ... Eftersom guld är en värdemätare! Guld förlorar aldrig sitt värde. Samma mängd guld kommer att köpa ett genomsnittligt hem idag som den gjorde på 1920-talet! Priset på guld har ett omvänt förhållande till värdet på dollarn.

När dollarn är upp priset på guld går ner. När dollarn sjunker priset på guld ökar!

 Snabb historiskt faktum: Genom historien har alla fiat valutor stora civilisationer misslyckats! Den amerikanska dollarn har haft en fin körning men det är för att komma till ett snabbt slut! Lär av det förflutna eller du är dömd att upprepa det!

Vår nation är på gränsen till en traumatisk ekonomisk katastrof! Den perfekta ekonomiska stormen bildar och det är bara en tidsfråga innan den träffar. När det händer kommer hyperinflation uppstå och dollarn kommer att kollapsa.

De som äger guld och jag menar "fysiskt" guld, inte lager av guld företag, kommer att bli rik! I skrivande stund är priset på guld cirka $ 1.500 per ounce! Jag förutspår att inom två år eller mindre guldpriset kommer hit $ 5.000 per ounce eller mer!

Dessutom, här är anledningen att inte köpa guld ... Eftersom guld är inte en investering fordon! Ja om du köpte guld och speciellt silver i de senaste åren, och höll på till det, har du gjort en ganska fin vinst! Men försöker spela roulette med priset på guld och silver är en dåres spel.

Köp guld eftersom ... Det är en hedge mot inflation! När priserna går upp och köpkraften av dollarn sjunker, är dina pengar blir värdelösa. Så vad händer om jag har fel och vi inte upplever hyperinflation och du gick ut och köpte båten full av guld och silver?

Vad är det värsta som kan hända dig? Du skulle fortfarande äger båten full av guld och silver. Gissa vad? Värdet på guld och silver går aldrig helt!

 Problemet med guld som valuta

När dollarn kraschar och folk börjar använda guld för affärstransaktioner med guldtackor, guldmynt och guld smycken kommer inte nödvändigtvis att vara praktisk. De är för stor och kommer att vara värt för mycket pengar. Du kommer inte att kunna köpa mat med en ett-uns guldmynt värt $ 5000!

Svaret: köpa guld i små valörer of.5 gram, 1 gram eller 2-grams tackor! Mer om det senare.

 Där du kan hitta guld

Det verkar som att guldet är allestädes närvarande. Det är överallt du ser dessa dagar, är det inte? Dessa "Cash for Gold" platser är uppenbarligen i varje remsa mitt i landet! Guld köpande företag är reklam för dig att e-post i ditt guld och de kommer att ge dig pengarna tillbaka. Varannan tv-reklamen främjar guld minnesmynt!

VIKTIGT TIPS: Undvik dessa platser som pesten! De är en suverän rip off. De är guld experter. Du är inte. De köper och säljer guld varje dag. Du gör inte. De gör detta för en levande. Du gör inte. De kommer att slå dig hela dagen lång.

Jag vet att det är tuffa tider och människor måste betala räkningar så de tar till handel i deras minnessak smycken för enkla pengar. Mitt råd: Håll guld och silver smycken! Det kommer att vara värt 100 gånger så mycket i ett par år!

 Akta fallgropar att köpa guld från dessa källor

 Exchange-Traded Funds (ETF)

ETF: er för guld och silver kan vara mycket bra fordon för handel, men de kan också vara en stor fallgrop för att investera. När du köper en ETF, köper du andelar i en fond som ägs och drivs av en bank, som kan hålla guld eller silver. Men aktier i en EFT är inte guld eller silver, som är avsedd för, och ägs av en enda enhet, DIG!

 Numismatik

Numismatik definieras som studier eller insamling av mynt, medaljer och sedlar. De betraktas som "samlarobjekt" och som sådan omfattas värderas i termer av sällsynthet och sentimentalitet. Numismatik mynt är lätta att köpa, men de kan vara mycket svårt att sälja!

 Online Säljare

Även om det finns många legitima och ansedda online-tjänster för att köpa och sälja guld, det finns lika många bedrägerier och falska tjänster där ute också! Endast köpa från ett välkänt företag på nätet. Gör din hemläxa och kolla med hund Konsumentvakt byråer att bekräfta online säljaren du köper från är trovärdig. Köp ditt guld från en tjänst som kommer rekommenderade av någon du känner och litar på.

 Hur att köpa guld

Hitta ett företag som säljer guld i små göt eller tackor. Göt är den perfekta storleken för användning som guld pengar valuta. Se till guld i 99,9% rent Kina-bar kvalitet guld certifierad av en auktoriserad byrå. Var noga med att leta efter de lägsta lagring avgifter. De bästa guld mäklarfirmor erbjuder lagring gratis! Besök gärna min hemsida för en lista över de bästa guld mäklare på marknaden.

 Lagra din Guld vs Besitter ditt guld

Jag rekommenderar att du lagrar det mesta av ditt guld i en schweizisk bank eller ett Hong Kong bank.

Detta sätt i händelse av en ekonomisk katastrof den federala regeringen inte kan tvinga dig att ge ditt guld till dem som de gjorde under den stora depressionen!

 Ska jag köpa guld eller silver?

För praktiska ändamål, det vill säga, genom att använda ädelmetaller som en ny global valuta Guld är ett bättre val. Det är inte så mjukt som silver och små tackor sätta ett högre pris. Priset på Silver förutspås fortsätta sin explosionsartade ökningen med mer utrymme att gå högre än guld. Så om du handel ädelmetaller är silver en bättre insats.

 Bästa bok om att köpa guld och silver

Enkelt, bästa bok i ämnet: "Guide till att investera i guld & silver" av Michael Maloney.