söndag 1 september 2013

Hur mycket är en guldtacka värd - Det mest lönsamma Opportunity


 Intresserad av att hoppa på guldtackor investera tåget? Vem skulle inte vilja göra det om möjlighet ändå? Men en viktig fråga måste först besvaras. Hur mycket är en guldtacka värd, egentligen?

Innan jag besvarar den, hur mycket är guld värt i sig? Då det beror på. Guldpriset varierar på vilken typ av investering som vi hänvisar till. Om det är guldsmycken vi talar om, då priset skulle variera från billiga till riktigt dyra. Smycken Priserna styrs av värdet på guld och stenarna används, om någon, hantverk av pjäsen och naturligtvis namn och rykte företaget som tillverkat det. Du kan lika gärna köpa en imitation design över en designer bit.

För guldtackor kommer priserna endast något variera beroende på typen av ädelmetaller men i allmänhet kommer att hålla värde bättre än smycken. Eftersom värdet av ädelmetaller, vare sig i guld, silver eller andra ädelmetaller, står för sig själv. Att investera i ädelmetaller ädelmetaller anses vara det bästa sättet att säkra din förmögenhet som värdet nästan aldrig fluktuerar. Priset på ädelmetaller inte dikteras av rådande valutor, inte förändras oavsett var i världen du köper eller säljer ädelmetaller, inte dikteras av tillverkarens märke och bäst av allt, stannar det på det sättet nästan alltid. Du kan lita på ädelmetaller så mycket som regeringarna litar på sitt värde eller värde.

Det kommer bara att finnas vissa skillnader mellan de varianter eller typer av guldtackor. Guld kan formas till barer, nuggets, kex, rundor eller präglade mynt. Dessa typer av ädelmetaller varierar också att vikt. Jämfört med en bar av guld, kanske du vill fråga hur mycket är ett guldmynt värt? Som till ounce per ounce, barer guld är billigare med cirka femtio amerikanska dollar. Enbart skillnad på femtio dollar kommer inte betyda någonting om du kommer att köpa i form av ett par gram som priset på ett enda uns av guldtackor är i närheten av ett tusen fem hundra amerikanska dollar.

Den specialutgåva rose bar, eller Rose of Dubai, är speciell eftersom den mäts i gram. En annan sak som gör den speciell är som börjar vid cirka sextio dollar för ett gram bar. Detta är speciellt framtagen för de blivande investerare i åtanke och för extravaganta present-givare också, eftersom dessa barer kommer med en lika speciell presentkort.

Men om du bestämmer dig för att köpa och du är kapabel att köpa i stora mängder, då tackor, särskilt i kilo barer, bör vara din bästa insats. Vad är en guldtacka, frågar du? Guld sägs vara en göt när den gjuts istället för pressade, så göt kan komma i olika former och storlekar, men används främst för större volymer. Processen för gjutning är enklare och billigare än att trycka, där den senare används för mindre volymer som de enskilda ounce barer eller nuggets. Varje kilo bar har trettiotvå troy uns guld i den som totalt kommer att hämta mer än fyrtio tusen amerikanska dollar, och det är hur mycket är en guldtacka värd.