lördag 13 juli 2013

Guld Hedges mot inflation


 Vad betyder det att skydda sig mot inflation? En säkring är något som görs för att kompensera för eventuella förluster. I tider av stigande inflation, säkring mot inflation innebär att hitta ett sätt att kompensera de stigande kostnader och förluster till besparingar på grund av inflation.

Tänk på att i tider av inflation, blir traditionell besparing föråldrad. Detta uttalande kan kvitta ett larm som det låter strider mot goda råd, men lyssna här. Om inflationen stiger högre än den ränta som intjänas på ett sparkonto eller i en cd, är nettoresultatet en förlust av besparingar.

Vad orsakar inflation? Det kommer från en utökad penningmängd. Det är ett tecken på att penningmängden urvattnas av konstant tryckning av pengar. Sedan 1971 när president Nixon tog landet bort av guldmyntfoten, har regeringen kunnat få pengar ut när det behövs det eller när man ville det. Naturligtvis går igenom en serie av händelser klädda med tekniska ekonomiska termer, men kärnpunkten är att pengarna håller på att skrivas. Detta har resulterat i en kraftigt expanderat penningmängden. Varje dollar senare är värt mindre. Och, är baksidan av detta att varor och tjänster stiger i kostnad. Mat, gas, energi, bostäder ... allt börjar stiga i en inflationsdrivande sätt.

Hur skydda dig mot inflation? Vad kommer att hjälpa dig att inte förlora värdet på dina pengar i den situationen? Det har noterats att guld är ett bra skydd mot inflation.

Problemet med guld är ett bra skydd mot inflation är att det är utom räckhåll för den genomsnittliga personen. Mest guld säljs av uns eller som samlarmynt med kostnaden för att guld är oöverkomliga för många.

Nu finns det en lösning. Guld säljs nu av gram och andra små belopp. Detta är inte bara något guld. Detta är 999,9 fina kinebar guld. Detta är guld som anses gälla som valuta runt om i världen.

Denna typ av guld är inte bara ett bra skydd mot inflation, men det är också överkomligt för en vanlig människa. Detta guld lösning är hjärnan barn av ett tyskt finansiellt företag som letade efter en lösning för sina kunder mitt i den globala ekonomiska kraschen och hitta en lösning som de gjorde. Deras lösning har fungerat mycket väl i Tyskland och andra länder och expanderar nu i hela världen.

Från guldgruva, till raffinaderiet, att präglingen, planen för distributionen, detta skuldfritt bolag har skapat ett sätt för individer att spara guld och hedge mot inflation världen över.