lördag 13 juli 2013

Vad är Silver Eagle ädelmetaller mynt? Hur man börja investera


 Letar du efter prisvärda investeringar? Varför inte försöka samla Silver Eagle ädelmetaller mynt? Dessa mynt är billiga och vackra att samla. Sann nog, många frestas att investera i silver mynt eftersom de inte är så instabil jämfört med de konventionella aktier och obligationer.

Av alla de silvermynt ute, varför Silver Eagle ädelmetaller mynt? Som tidigare nämnts, är dessa mynt är inte lika dyrt som de andra. Om du har begränsade resurser, kommer det att bli lättare för dig att investera i dessa vackra bitar. Många människor är övertygade om att investera i dessa mynt. Med det sagt Silver Eagle redovisas som världens bäst säljande silvermynt. Sedan 1986 har 130 miljoner sålts över hela världen.

Låt oss gräva Dipper och ta reda på historien om denna ädelmetall

Silver Eagle först ut i 1986 som en del av det program som godkänts av kongressen 1985. Utformningen av denna märkliga pjäs är kopierad från Walking Liberty halv dollar som cirkulerat i USA 1916-1947. Konstnären bakom denna märkliga pjäs är Adolph A. Weinman. Å andra sidan, när du vända myntet, kommer du att se John Mercati mästerverk som är den heraldiska örnen.

Hur man investerar i American Silver Eagle

US Government garanti

Den amerikanska regeringen garanterar väga, innehåll och renhet av denna dyrbara mynt. American Silver Eagle är 99,9% rent silver eller rent silver. Det kräver faktiskt ingen utvärdering. Detta mynt är lätt omvandlas till kontanter när som helst du vill sälja.

Så köp denna märkliga Piece Silver Bullion

Om du är intresserad av att förvärva dessa anmärkningsvärda mynt det, måste du förstå att Silver Eagle ädelmetaller mynt inte är direkt säljs till allmänheten. Men distribuerar US Mint Bullion mynt ädelmetaller återförsäljare som har tillstånd att köpa in stora kvantiteter. Följaktligen kan de sälja dessa dyrbara stycken till andra återförsäljare, samlare och för allmänheten.

Minsta försäljning av denna Silver Bullion

Till skillnad från Krugerrand, som i allmänhet den minsta inköp är 5 gram, är den minsta inköp av Silver Eagle mynt 60 gram. Men om din budget är förträngd du kan beställa under 60 gram. Men bli inte överraskning om det kommer att ha en högre premie och om företaget kommer att debitera dig på fraktkostnader.

Köp i bulk eller per styck

Innan du köper silver ädelmetaller, måste du kontrollera din budget. Om du har begränsade resurser kan du köpa mynten individuellt. Men premierna är högre. Å andra sidan, om du vill köpa i lösvikt kan du få mynt i rullar. Generellt har en rulle av Silver Eagles 20 mynt vardera. Vilket sätt att ge som presenter till dina nära och kära under julen eller speciella tillfällen!

Vara förtrogen med spotpriset

Precis som alla andra ädelmetaller pjäs, måste du bekanta dig med det nuvarande spotpriset på dina valda mynt plus medföljande premie för varje mynt. För att få spotpriset, kan du kolla på internet eller läsa din lokaltidning för uppdatering.

Köp från välrenommerade återförsäljare

Som en förvarning, inte köpa från misstänkta bedrägerier återförsäljare och skandalösa webbplatser och företag. Gör din forskning innan du köper. Det kommer att vara hjärta brista om du upptäcker att du satsar på falska mynt.

Visst, satsar något du behöver för att planera och ge noggranna tankar. Många människor investerar i American Silver Eagle ädelmetaller mynt eftersom de är mycket fängslande med så mycket historia att berätta. Kontrollera pekare som nämns ovan innan investera. Lycka till!