tisdag 8 april 2014

Fördelarna med den sällsynta amerikanska mynt marknaden


 Amerika har den största , mest aktiva numismatiska marknaden var som helst i världen . Den har det största antalet silver dollar samlare , har de mest värdefulla mynt , och den mest exakta betygssystem .

 Rimligt marknadspris är nu lätt att för sällsynta amerikanska mynt .

Den amerikanska silvermynt marknaden är störst i världen , med den mest information tillgänglig för samlare . Du kan lära dig så mycket du vill veta om någon amerikansk sällsynta mynt , ända ner till vad det nuvarande prisintervallet är för silver dollar eller guldmynt du är intresserad

Prisguider är lätt tillgängliga , men tänk på de prisuppgifter är aktuella med marknaden . Lär dig att identifiera villkor för att få en korrekt bedömning av priset .

Tredjepartsbetygstagit praktiskt taget alla gissa ur fastställa guld eller silver mynt skick , vilket gör det lättare att fastställa marknadsvärdet för silver dollar eller amerikanska guldmynt du har .

Det finns många platser för att köpa och sälja sällsynta amerikanska mynt . De sträcker sig från den lokala återförsäljaren , regionala myntshower, lokala och regionala auktioner , eBay , Amazon , etc. Det finns också många internetmynthandlaremed riktigt låga priser . Några exempel är: Apmex , Kitco , Monex , Collectors Internet , och GFO mynt .

Amerikanska silver dollar har några vackra och ovanliga mönster . Jag gillar Pre 1800-talet silver dollar för sin sällsynthet och historia . Tänk att de är över 200 år gammal . De hade teknologin på den tiden att slå en detaljerad , hög kvalitet , genomgående reproducerbar silvermynt .

Sedan i slutet av 1800-talet kvaliteten var ännu bättre med mycket mer i detalj . Den Morgan silver dollar har de mest intrikata detaljer i varje mynt som jag någonsin sett . Jag älskar att studera proverna noga .

 World guld-och silvermynt har inte en så klar marknad och stort efter som sällsynta amerikanska mynt .

Jag älskar också världens guldmynt och silvermynt . De är också väl utformade , med intrikata detaljer . De har fördelen att vara billigare än amerikanska sällsynta mynt , för det finns inte så mycket konkurrens om dem .

Många är mycket äldre än varje exemplar drabbade i USA . De äldre 17 och 18- talet mynt är mycket billigare än de amerikanska som inte är så gammal . Men att hitta lysande ocirkulerade silver och guld mynt är extremt svårt eftersom de cirkulerade så tungt .

World silvermynt och guldmynt är också betydligt svårare att hitta information om , och löpande priser för . K & M Manual sammanställt 1971 är fortfarande den definitiva källan till information om utländska och amerikanska mynt . Det är också känt som "Standard Catalog of World Coins " .