tisdag 8 april 2014

Varför ska du tänka på att investera i guld ?


 När det kommer till de verkligt rika, är det ofta män och kvinnor som i tysthet investerar sina pengar på ett klokt sätt att komma ut på toppen . När du börjar att forska där många av världens mest förmögna människor sätter sina pengar under denna osäkra ekonomiska klimatet , kommer du att finna att många miljonärer sätter bra summor pengar till guld . Även om många av de stora namnen som vi tänker på när vi tänker på världens rikaste människor är stängda mun om var de investerar sina pengar , är det nästan säkert att om du grävde djupt skulle du finna att många av dem satsar på guld och andra ädelmetaller .

Om du gör lite forskning , men kommer du att finna att det finns rika människor som du kanske inte vet vem som är djupt falla guld . Dessa är världens verkligt rika människor som har namn som inte är höljd i berömmelse men som har byggt sin förmögenhet och söka upp ett klokt sätt att säkra sina hårt intjänade dollar .

 Länder investerar i guld

Om du undrar om världens ekonomiska klimatet allt du behöver göra är att titta på hur de rikaste länderna i världen investerar sina pengar . Kina och Indien är båda lagring guld till den grad att det borde vara oroande för alla som fruktar en total ekonomisk kollaps . Man tror att Kina försöker underminera den amerikanska ekonomin , medan andra tycker att de är helt enkelt förbereda sig för vad som skulle hända om det fanns en ekonomisk kollaps . Kina har mycket investerat i världsekonomin . De har mycket att förlora . Precis som en klok investerare , är de säkra sin förmögenhet genom att utnyttja den trygghet som guld ger dig .

Många andra landsting har aldrig flyttat från guldmyntfoten . Dessa är förmodligen de länder där du kommer att vilja flytta om det någonsin är en ekonomisk kollaps inom en snar framtid . Även om ingen vill tänka på en sådan katastrof , förbereds för en sådan framtid i någon form är ett klokt drag .

 Jag önskar Dollarn stöddes av Gold Again

Oavsett hur mycket du vill att den amerikanska dollarn stöddes av guld , Risken för detta är nästan obefintliga . Många amerikaner vill att deras dollar var backas upp av guld vilket ger de pengar som de har på banken den extra säkerheten att guld ger en valuta . Väldigt få är villiga att vidta nödvändiga åtgärder för att faktiskt göra detta .

Ett guld IRA gör just det . Genom att rulla din IRA till en Gold IRA du i princip säkra din dollar med guld . Om det skulle bli en ekonomisk kollaps och , Gud förbjude , blev amerikanska valutan värdelös , skulle du fortfarande har guld som skulle behålla sitt värde eller , mer troligt , gå upp i värde . Om du tror att det inte kunde hända , se tillbaka genom historien och läsa några berättelser om länder där ekonomin gjorde kollaps och valutan var bokstavligen värd ungefär lika mycket som pappret det var tryckt på .

Önskar att dina pengar stöddes av guld eller vill investera dina besparingar klokt behöver inte vara helt enkelt en önskan . Det är ett klokt val och aldrig har en Gold IRA gjort så mycket känsla . Du skulle kunna följa i fotspåren av de som har något att förlora ekonomiskt. Ingenting behåller sitt värde över tiden som guld och andra ädla metaller som silver , platina och palladium . Den ansträngning som krävs för att stödja ditt sparande med guld är minimal och den trygghet som du får är oöverträffad .