tisdag 8 april 2014

På den här Eid - al- Adha Gift er själva 24 karat guldmynt


 Den högtiden Eid - al- Adha ger naturligtvis en hel del glädje för alla i hela familjen . För det första , vi tackar den Allsmäktige Herre och erbjuder våra böner och sedan fira med våra nära och kära .

Låt årets firande ske med en särskild vision i åtanke . Vad sägs om att starta guldinvesteringarantingen för dig själv eller för dina barns bröllop i framtiden? För vissa kan det vara i en nära framtid , medan det för andra kan vara ett långsiktigt mål . Men ju tidigare du börjar desto bättre är det för dig att uppnå detta mål .

Låt oss förstå varför guld anses som en av de bästa tillgångsslag :

· Förutom de vanliga tillgångar som aktier, räntebärande instrument, fastigheter ; etc. den skinande metallen erbjuder investerare ett utmärkt tillfälle för portföljdiversifiering

· Historiskt har guld behållit sin köpkraft . För en investerare är detta en mycket viktig parameter

· Om vi ​​talar om prisfluktuationer har guld varit mindre volatil jämfört med de flesta aktier och andra råvaror

· En av de bästa skäl att besitta guld är att det är ett utmärkt skydd mot inflation under osäkra tider

För guld investeringar på denna Eid - al- Adha , överväga en organiserad plan för att investera i guld SIP . Här kommer investeringar att ske på daglig basis och guldmynt på nätet kommer att köpas på ditt konto . Inlösen kan ske i form av 24 k guld mynt eller smycken . Den stora fördelen med att investera via en organiserad guld plan är att du inte är beroende av den lokala juvelerare för dina kontakter i guld . Med honom kan en transaktion inte vara mycket öppen och förtroende är den enda grund på vilken mellanhavanden äger rum . Det finns tillfällen då juveler lovar en kund 22K guld , men det kan faktiskt vara 18k eller 20k guld!

Det finns ingångsnivå planer som börjar med så lite som Rs 1000 ! Därför är det en bra metod för sparande med ett disciplinerat förhållningssätt . Tänk dig att äga en tillgång som guld med sådant begränsat belopp som spenderas per månad! Dessutom måste du inte tid guldmarknaden samtidigt som de investerar genom denna metod . Du kan köpa guld på nätet genom denna metod av investeringar ; därmed processen att investera fortfarande problemfri. Vad du får i gengäld är guld gram med 995 finhet kvalitet .

Den nuvarande 24 karat guldmynt ränta per gram är ungefär runt Rs 3.000 . Om du ännu inte har lagt till guld som en del av din portfölj , då är det rätt tid att komma igång . Om du har , då besitter ytterligare kvantitet är alltid hjälpsam . Det finns inga garanterad avkastning , historiska trender i guld bevisa sin värdighet .

Därför investerar och njuta av festligheterna på denna Eid - Al - Adhawith ett streck av guld !