tisdag 8 april 2014

The Undiscovered World of Investment - Numismatik


 Numismatik är läran eller insamling av valuta, inklusive mynt, polletter , papper pengar och relaterade objekt. Numismatik har visat sig vara en $ 100 miljarder dollar om året industrin i världen .

Enligt forskning , har sällsynta mynt bättre än börsen och guld under år av allvarlig ekonomisk turbulens . Mynt hålla värde även när börsen tankar och i många fall ökar i värde då investerare rusar mot råvaror . Investeringar i sällsynta mynt har historiskt erbjuds möjlighet för både betydande värdestegring och tillgång skydd under inflationscykleroch period av ekonomisk störning . När ekonomin rör sig genom sin vanliga cykel - från recession till återhämtning för stabil tillväxt och , så småningom till inflation - den producerar oväntade vinstmöjligheter för alternativa tillgångar såsom sällsynta mynt .

Sällsynta mynt erbjuder mer än enstaka oväntad vinst . En studie av Chief Investment Officer för GE Private ledningen kommit fram till att sällsynta mynt avkastning har varit mycket intressant under de senaste sextiotvå år , och att till och med en liten fördelning ger en god diversifiering för en väldiversifierad portfölj .

Att investera i mynt har hållits till rika , kunniga personer som arbetar i samförstånd med mynthandlare . Investerings studier har visat att sällsynta mynt av äkta kvalitet och sällsynthet , korrekt prissatta och utvalda , kan vara utmärkta långsiktiga investeringar . Det är inte omedelbart ge utdelning , men vars värde betalas ut helt under kommande år , det är ett sätt att lagra rikedom , det är patriotiskt , och det är ett sätt för en 70 -årig mor-eller farförälder och en 7 åring att relatera . Mynt överskrida årtionden , århundraden , och naturligtvis generationer . Ställer kan bli familjeklenoder , kan en rulle av mynt eller bevis set i dag att betala för en familjemedlem högskola 100 år från nu.

Under 2008 en av de mest värdefulla mynt präglades i Sydafrika . Myntet var tänkt att cirkulera , men var aldrig cirkulerade . Detta var Nelson Mandela 90 år R5 . Myntet har sett en enorm uppskattning takt från 2008 och tills nu . När präglade 2008 detta mynt var var värt 5 sydafrikanska Rands men är nu över en miljon sydafrikanska rand . Detta har varit på grund av myntets länk till världens ikonen Nelson Mandela.It är mycket klokt för varje person som bor i den här tiden över hela världen för att investera i en Nelson Mandela mynt på grund av den stora tillväxten det kommer med som inte påverkas med tiden utan av den person vars bild finns på den.

Mynt insamling blir den sista investeringen står i historien om investeringen .